Välkommen till Signes Vind

I många år har jag bloggat under namnet Signes Vind.

En vind i ett hus är ofta fylld av en massa saker, värdefullt och skräp, smått och stort och det är precis som min blogg har varit och ska vara. Ibland delar jag ett värdefullt tips exempelvis på shopping i Göteborg eller så är det ett bra recept, små eller stora  saker som ger mig glädje i livet.

Hoppas du kan få glädje av något här på Signes Vind.

Kontakta mig gärna via mail eller via kommentar. Välkommen till Signes Vind

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: